Markako, benzersiz ve yaratıcı ürünler için eşsiz pazar yeridir. Yarıtıcı el yapımı ürünlerden, anısı olan vintage parçalar kadar özel, sıra dışı sanat eserlerinden oluşan bir evrene ev sahipliği yapıyor.

Seri üretimin arttığı bir dönemde, el emeğini ticaretin merkezinde tutmak tek amacımızdır. Bu nedenle, gücünü insanlardan aldığı için yaratıcılığın yaşadığı ve geliştiği bir pazar yeri inşa ettik. Satıcı topluluğumuzun fikirlerini başarılı işlere dönüştürmesine yardımcı oluyoruz. Platformumuz yaratıcı satıcıları, insan dokunuşuyla özel bir şey arayan milyonlarca alıcıyla buluşturuyor.

Biz şirket olarak, yol gösterici ilkelerimizle liderlik etmeye ve etkisi kendi işimizin çok ötesine ulaşabilecek sorumluluk fikirlerinin yayılmasına yardımcı oluyoruz.

Markako Nasıl Çalışır?

Küresel pazarımız, el emeği ürünler üzerinden bağlantı kuran satıcı ve alıcılardan oluşan geniş bir topluluktur. Platformumuz, satıcıları sevdikleri hobilerini yapma konusunda güçlendirir ve alıcıların yaratıcı ürünleri bulmalarına yardımcı olur.

Ücretsiz Kendi Markanı Kur

Düşük ücretler, güçlü araçlar, destek ve eğitimle yaratıcı girişimcilerin işlerini kurmasına, yönetmesine ve ölçeklendirmesine yardımcı oluyoruz. 

Markako satıcısı olmak ister misiniz? Başlamak için tek yapmanız gerek ücretsiz üye olmak.

Eşsiz Ürünler Satın Al

Arama araçlarımız, spesifik olandan beklenmedik olana (veya ısmarlama ürene) kadar, alıcıların Markako satıcıları tarafından sunulan tüm özel, benzersiz ürünleri keşfetmesine yardımcı olur. 

inv_fullxfull.3963773274_74oi04dk.jpg-2
Back to Top
Ürün Sepetinde Bulunmakta